3-2-1, VEILIG

Back-up & Restore zorgt ervoor dat uw gegevens veilig wordt geback-upped. Via de 3-2-1 methode zorgt ICT Roermond ervoor dat uw data veilig is. De 3-2-1 methode zorgt ervoor dat er altijd 3 kopieën zijn van uw data op 2 verschillende media waarvan 1 back-up zich offsite bevind.

Back-ups kunnen worden gemaakt van bestanden, mappen, schijven en uw gehele systeem. Dit zorgt ervoor dat we kritieke systemen en servers snel kunnen herstellen. Daarnaast kunnen wij voor u individuele bestanden herstellen. Ideaal voor beschadigde, missende of per ongeluk verwijderde bestanden.

Hierin zit ook de kracht van de back-up tool die ICT Roermond aan haar klanten biedt. Op afstand monitort ICT Roermond uw back-ups waarbij wij actie kunnen ondernemen als zich problemen voordoen. Back-ups worden zowel lokaal als in de Cloud opgeslagen waardoor uw data veilig staat, niet alleen in geval van ransomware maar ook in het geval van diefstal, brand of bliksemschade.

De Disaster Recovery dienst van ICT Roermond is een verlengstuk van Back-up & Restore. Deze twee diensten gaan hand in hand, zonder goede back-ups kan er ook geen plan worden gemaakt voor een snel herstel. Wilt u weten wat de back-up diensten van ICT Roermond voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wilt u zich ook gaan wapenen tegen ransomware? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

 • Beveilig uzelf tegen ransomware

  Ransomware is een steeds groter wordende bedreiging, ook voor het MKB. Kom niet te laat in actie en beveilig uzelf tegen ransomware.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Snel herstel

  Door de lokale kopie van de back-up is herstel snel uitgevoerd. Is de lokale back-up niet toegankelijk/defect? Dan kunnen we uw gehele systeem herstellen met de back-up uit de Cloud.

 • Altijd veilig

  Uw back-ups worden versleuteld opgeslagen in de Cloud. Niemand behalve u en ICT Roermond kunnen uw back-ups benaderen voor herstel of monitoring.

 • Schaalbaar

  IT oplossingen van ICT Roermond zijn volledig schaalbaar. Als uw data groeit of krimpt dan doet de benodigde opslagruimte dit maandelijks ook.

Uw IT verdient een professional van ICT Roermond. Plan een gesprek

IT oplossingen

BACK-UPS VOLGENS DE 3-2-1 METHODE

 • Lokaal en Cloud

  Back-ups worden lokaal gemaakt en opgeslagen waarna ze worden gedupliceerd naar de Cloud. Gedurende de werkdag kunnen er snapshots gemaakt worden zodat de kans dat u data kwijtraakt geminimaliseerd wordt.

 • Veilig

  Uw back-ups worden versleuteld opgeslagen via een beveiligde verbinding. Acronis hanteert de strengste eisen voor hun systemen en voldoen volledig aan de AVG.

 • Schaalbaar

  Elke organisatie groeit, in de hoeveelheid data en/of medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat de Cloud oplossingen van ICT Roermond meegroeien.

 • Bestanden herstellen

  Een belangrijk bestand gewist? ICT Roermond kan het bestand voor u herstellen zodat u weer verder kunt werken.

 • Ransomware Proof

  Gevaar schuilt in een klein hoekje. U heeft de verantwoordelijkheid over de veiligheid van de data van u en uw klanten. Bescherm uw data tegen verlies, diefstal en ransomware.

 • Retentie

  Samen met u bespreken wij hoever u terug wilt kunnen gaan in uw back-ups. ICT Roermond adviseert u zodat er een gezonde balans tussen de retentietijd en benodigde opslagruimte ontstaat.

HOE WIJ UW IT AANPAKKEN

CLOUD OPLOSSINGEN

Welke cloud oplossing past bij uw bedrijf? ICT Roermond adviseert u graag.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

MAAK KENNIS MET
ACRONIS

Niet alleen uw data is belangrijk maar ook de snelheid waarmee u weer aan het werk kunt. Dit maakt Acronis zo veelzijdig en een waardevolle toevoeging aan uw bedrijf.

UW DATA VEILIG TEGEN
RANSOMWARE
VERLIES
VERWIJDERING
DIEFSTAL
BLIKSEMSCHADE
BRANDSCHADE
 
Acronis
onze zekerheden

VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER

 • Vast aanspreekpunt

  Een vast aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken. Ook als de diensten niet bij ICT Roermond zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT behoefte.

 • Vakjargon?

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers, maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpelijke taal, wel zo makkelijk!

 • IT dat werkt!

  Het klinkt zo logisch maar we zien het zo vaak anders. Hoe eenvoudiger de oplossing, des te functioneler.

 • Totaaloplossing

  ICT Roermond is een totaaloplossing voor ZZP’ers en kleinbedrijven. Een totaaloplossing in IT support, Cloud oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerkingsverband is niets belangrijker dan duidelijkheid. In de afspraken, de werkzaamheden, maar ook in de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van ICT Roermond.
Ontdek wat wij voor u kunnen doen