Blog

Kaspersky ASAP
Beveiliging Diensten Nieuws

Cybertraining met Kaspersky ASAP

Bedrijven upgraden regelmatig software en hardware om de veiligheid van hun IT te waarborgen. Daarentegen worden medewerkers vaak overgeslagen. Deze groep is nu de grootste bedreiging geworden voor de cyberbeveiliging. Er is geen medewerker die dit met opzet doet. Echter neemt dit niet de gevolgen, en de vaak zware consequenties, voor een bedrijf weg.

Het is nu de normaalste zaak van de wereld om antivirussoftware te gebruiken en regelmatig back-ups te maken. Deze essentiële lagen van beveiliging waren ooit nieuw maar zijn nu niet meer weg te denken. Cyberbeveiliging training is een nieuwe laag beveiliging die u toe kunt voegen om cybercriminelen een stap voor te blijven.

Het gebruik maken van slechte wachtwoorden; ingaan op phishing e-mails; openen van onbetrouwbare bijlagen of het gebruiken van onveilige websites zijn de meest voorkomende redenen waarop de cyberbeveiliging in gevaar kan komen. Maar hoe herkent u deze situaties? Cyberbeveiligingstraining is een interactieve manier van leren. De training bevat ook praktijktests, waarop uw medewerkers kennis kunnen opdoen over cyberbeveiliging. De trainingen zijn kort en zitten gevuld met situaties die ze dagelijks tegen kunnen komen. Hierdoor kan uw medewerkers met slechts 10 minuten per week bijdragen aan de veiligheid van uw IT. Dit zorgt ervoor dat ze de kennis die ze opdoen direct vanaf de eerste les in de praktijk kunnen brengen.

De voortgang van uw medewerkers wordt gemonitord en maandelijks ontvangt u een rapport welke medewerkers op schema liggen, wie er achter loopt of wie zelfs nog niet is begonnen. Het mooie aan Kaspersky ASAP, buiten de cruciale kennis die u ervan op doet, is dat een training slechts enkele minuten in beslag neemt. Het is makkelijk uit te voeren wanneer uw medewerker even moet wachten of even een rustmoment wilt van zijn huidige taken waarbij hij of zij zijn tijd toch nuttig kan besteden.

Neem contact op voor meer informatie of voor een demo op locatie.