Blog

ictroermond-partner-van-qdoc
Diensten Nieuws

ICT Roermond uw partner in professionele printoplossingen

ICT Roermond is trots om eindelijk bekend te kunnen maken dat u ook bij ons terecht kunt voor professionele printoplossingen. Heeft u printlades die regelmatig problemen veroorzaken? Een scanner die niet meer het papier goed aanvoert of toch te traag scant? Of kost uw huidige printer toch wel veel aan inkt of toner? Door ons partnerschap met Qdoc kunnen we u ook op het gebied van printoplossingen van dienst zijn.

Printkosten zijn vaak kosten die laag worden ingeschat maar uiteindelijk vele malen hoger uitvallen dan gebudgetteerd. Een collega die ook even een toner of drum besteld, een printlade die het papier niet meer goed kan laden of een ADF scanner waarbij het papier vastloopt. Bij de standaard kantoorprinters is dit vaker een regel dan uitzondering. Dan hebben we het nog niet over de hoge kosten die toners en inkt cartridges met zich meebrengen of de reparatiekosten die u aan uw IT’er betaald.

De term “professionele printoplossingen” doet het laten klinken alsof het kostbare oplossingen zijn, maar niets is minder waar. De printers zijn ontworpen voor het doel waar ze voor bestemd zijn; zakelijk gebruik. Onder aan de streep bent u goedkoper uit.

ICT Roermond kan u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en is zelfs in staat om uw print en scan gedrag te monitoren zodat we een compleet beeld kunnen vormen over uw printverbruik.