OVERAL UW DATA, EN SOFTWARE BESCHIKBAAR

Een online werkplek bij ICT Roermond zorgt ervoor dat u overal bij uw bestanden en software kan vanaf elk apparaat en elke locatie. Alle belangrijke software porteren wij voor u naar de Cloud inclusief al uw data. Waarom zou u kiezen voor een online werkplek in plaats een laptop te gebruiken? Die kan tenslotte ook overal mee naartoe, dat leggen wij u graag uit.

Uw online werkplek wordt op een virtuele server ingericht waarna wij al uw data en software porteren naar de Cloud. Deze server is uitsluitend voor uw organisatie en is stapsgewijs uit te breiden naarmate er meer mensen toegang moeten hebben tot hun online werkplek. Wij verzorgen voor u de beveiliging én de back-ups, alles voor een vaste prijs per maand.

Het voordeel van een online werkplek is dat uw laptop of desktop een lastenverlichting krijgt. Alle data en software worden geladen en uitgevoerd op de Cloud omgeving. Dit betekend dat oude hardware vaak nog jaren mee kan.

Een ander groot voordeel is dat als uw fysiek apparaat wordt gestolen of verliest u niet in schending bent van de AVG. Al snel staat uw laptop vol met persoonsgegevens van klanten. Als deze in de Cloud staan blijft uw laptop als het ware ‘leeg’ en bent u er zeker van dat u niet op deze manier in overtreding zal zijn van de AVG.

 • Flexibel werken

  Overal toegang tot uw bestanden en benodigde software vanaf elk apparaat, waar u ook bent.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Eenvoudig thuiswerken

  Met een online werkplek kunt u eenvoudig thuiswerken. Alle software en bestanden gaan mee naar de Cloud en zijn overal beschikbaar in de Cloud omgeving, ook thuis.

 • Veilig & zeker

  Beveiliging en back-ups zijn inbegrepen in de maandelijkse prijs. U betaald een vast bedrag per maand. We updaten uw online werkplek zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. En dat met een uptime van 99,99%.

 • Schaalbaar

  De online werkplek groeit met uw bedrijf mee. U betaald per gebruiker per maand voor een totaaloplossing.

Uw IT verdient een professional van ICT Roermond. Plan een gesprek

IT oplossingen

ONLINE WERKPLEK

 • AVG

  Uw data staat in Nederland op servers van een Nederlands bedrijf. Oftewel u voldoet volledig aan de AVG. Omdat alles in de Cloud staat raakt u geen data kwijt als een fysiek apparaat gestolen wordt of kwijt raakt.

 • Veilig

  Wij verzorgen updates, back-ups en beveiliging. U kunt zorgeloos werken met een uptime garantie van 99,99%.

 • Schaalbaar

  Elke organisatie groeit, in de hoeveelheid data en/of medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat de Cloud oplossingen van ICT Roermond meegroeien.

 • Geen investeringen nodig

  Oude hardware kan langer mee en nieuwe hardware is over het algemeen goedkoper in aanschaf. Het fysieke apparaat hoeft geen denkwerk te verrichten, dit gebeurd immers in de Cloud omgeving. Dit maakt het vervangen van een fysiek apparaat vele malen eenvoudiger en is downtime haast niet bestaand.

 • Overal werken

  Het enige dat u nodig heeft is een computer en internet, voor de rest kunt u overal inloggen op uw online werkplek. U kunt thuis, onderweg, bij klanten, en op het kantoor zorgeloos werken zonder rekenging te houden met uw fysieke locatie.

 • Slim combineren

  Combineert u uw online werkplek met onze VoIP oplossing dan bent u ook overal bereikbaar. Door middel van een softphone applicatie kunt u bellen en gebeld worden met het vaste nummer van het kantoor.

HOE WIJ UW IT AANPAKKEN

CLOUD OPLOSSINGEN

Welke cloud oplossing past bij uw bedrijf? ICT Roermond adviseert u graag.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

MAAK KENNIS MET
HET NIEUWE WERKEN

Een online werkplek stelt u in staat overal te werken zonder rekening te houden met uw fysieke locatie. U heeft geen belangrijke bedrijfsdata mee te nemen op externe opslagmedia of het risico lopen dat u de AVG verbreekt als u een apparaat kwijt raakt.

EEN VAST BEDRAG PER MAAND
FLEXIBEL WERKEN, OOK VANUIT THUIS
GROEIT MEE MET UW BEDRIJF
UITBREIDBAAR MET VOIP
 
online werkplek
onze zekerheden

VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER

 • Vast aanspreekpunt

  Een vast aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken. Ook als de diensten niet bij ICT Roermond zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT behoefte.

 • Vakjargon?

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers, maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpelijke taal, wel zo makkelijk!

 • IT dat werkt!

  Het klinkt zo logisch maar we zien het zo vaak anders. Hoe eenvoudiger de oplossing, des te functioneler.

 • Totaaloplossing

  ICT Roermond is een totaaloplossing voor ZZP’ers en kleinbedrijven. Een totaaloplossing in IT support, Cloud oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerkingsverband is niets belangrijker dan duidelijkheid. In de afspraken, de werkzaamheden, maar ook in de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van ICT Roermond.
Ontdek wat wij voor u kunnen doen