Op deze pagina vindt u alle algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de diensten die ICT Roermond levert. De voorwaarden: Algemeen en ICT Dienstverlening kan worden aangevuld door de andere voorwaarden op deze pagina. Indien een lid dubbel voorkomt, dan het lid uit de voorwaarden die het dichts bij de afgenomen dienst liggen leidend.

Algemeen en
ICT Dienstverlening

Deze algemene voorwaarden vormen de basis van onze voorwaarden. Deze voorwaarden zijn geldig voor klanten die gebruik maken van onze ICT Dienstverlening. Ook staan hierin onze algemene zaken beschreven die kunnen worden aangevuld met extra voorwaarden zoals u die op deze pagina kunt vinden.

Webdesign en
Digitaal Ontwerp

Deze algemene voorwaarden beschrijven de voorwaarden voor de diensten Webdesign en Digitaal Ontwerp. Deze voorwaarden zijn aanvullend op de voorwaarden Algemeen en ICT Dienstverlening maar indien een lid dubbel voorkomt zijn de voorwaarden zoals in dit document beschreven leidend.

Hosting en
Domeinregistratie

Deze algemene voorwaarden beschrijven de voorwaarden voor de diensten Hosting en Domeinregistratie. Deze voorwaarden zijn aanvullend op de voorwaarden Algemeen en ICT Dienstverlening. Bij het accepteren van deze voorwaarden gaat u ook akkoord met de bijlage Verwerkersovereenkomst.

Heeft u vragen over onze voorwaarden? Stuur een e-mail naar info@ictroermond.nl voor vragen en/of verzoeken.