Blog

Nieuws

We hebben vakantie, veranderen onze naam en een kerstgroet

2020 is alweer bijna voorbij en dit zal het laatste blogbericht zijn voor dit jaar. Hoewel dit het laatste bericht is staat het boordevol belangrijke informatie.

Als eerste het belangrijkste nieuws. Vanaf 1 januari 2021 gaat ICT Roermond verder als Reinders IT & Hosting. Naast onze IT gerelateerde werkzaamheden willen wij ons nu ook gaan focussen op webhosting, domeinregistratie en het ontwikkelen van websites. Hoewel ICT Roermond deze werkzaamheden in het verleden ook aanbood hebben wij deze diensten het laatste jaar uitgebreid zodat wij de klanten van dienst kunnen zijn van a tot z bij het aanvragen en realiseren van domeinnamen, webhosting, en een VPS. De naam Reinders IT & Hosting is nu veel representatiever voor ons complete dienstenpakket. De contactgegevens blijven ongewijzigd.

Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij gesloten voor een korte vakantie zodat we in 2021 weer vol energie voor u klaar staan. Dit houd in dat wij vanaf 23 december 17:00 gesloten zijn tot 4 januari 2021. Voor kritieke problemen blijven wij bereikbaar. Per e-mail kunt u altijd uw overige vragen toesturen zodat u sneller geholpen wordt op 4 januari.

Tot slot wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2021. Bedankt voor de prettige samenwerking dit jaar.