ZO GOED, U VOELT ZICH IN DE WOLKEN

Werken in de Cloud is ideaal als u met mensen samenwerkt die vaak onderweg zijn of zelfs gelokaliseerd zijn in een andere stad of ander land. ICT Roermond geeft u de tools om dit zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Inclusief 5TB online opslag per gebruiker, zodat u nooit verlegen zit om opslagruimte. Selectief kunt u kiezen welke data u volledig in de Cloud opslaat en van welke bestanden u ook lokaal een kopie zou willen behouden. Zo kunt u overal bij uw bestanden, ook onderweg als u reist.

Dropbox Business is de oplossing die dit allemaal mogelijk maakt. Naast alle bovenstaande voordelen biedt Dropbox Business ook de mogelijkheid om projectmappen aan te maken. Hierin kunt u mensen of groepen taggen. Die gebruikers ontvangen dan direct een bericht dat hun aandacht vereist is bij het project. U kunt takenlijsten maken die uw medewerkers kunnen afvinken na voltooiing en er kunnen ook opmerkingen met feedback worden achtergelaten. Dropbox Business is niet te vergelijken in haar functies en mogelijkheden met OneDrive of andere cloudopslag. Dropbox Business is echt een samenwerkingsplatform waardoor u efficiënter, sneller en veiliger kunt werken.

De veiligheid komt voort uit de vele beheermogelijkheden die Dropbox u biedt. U kunt zien welke gebruiker van welke plaats inlogt, beperken van hoeveel apparaten of het type apparaat waarvan uw medewerkers inloggen en via een gebeurtenissenlogboek kunt u zien welke medewerker welke activiteit heeft uitgevoerd.

 • Flexibel werken

  Werk overal veilig door aan uw eigen bestanden of werk samen verder aan projecten.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Verhoog de productiviteit

  Verhoog uw productiviteit door Dropbox Business. Dit samenwerkingsplatform zorgt ervoor dat u snel en efficiënt met uw medewerkers kunt samenwerken. Ook ondersteunt Dropbox Business Google Docs en Microsoft Office 365 intergratie.

 • Altijd veilig

  Door de talloze beheermogelijkheden heeft u zelf in de hand wie, hoe en wanneer toegang krijgt tot uw bedrijfsdata. Daarnaast is er een 180 dagen retentie op verwijderde bestanden zodat u altijd de kans heeft deze te herstellen.

 • Schaalbaar

  IT oplossingen van ICT Roermond zijn volledig schaalbaar. Komt er een medewerker bij of gaat er een weg? Dan schalen we uw abonnement maandelijks op of af.

Uw IT verdient een professional van ICT Roermond. Plan een gesprek

IT oplossingen

SAMENWERKEN IN DE CLOUD

 • Advies

  Is Dropbox Business voor uw bedrijf geschikt of wellicht een andere Cloud oplossing.? ICT Roermond adviseert u graag.

 • Veilig

  Dropbox Business geeft veel beheermogelijkheden zodat u veilig aan de slag kunt in de Cloud. Dropbox hanteert strenge veiligheidseisen aan hun eigen systemen en voldoet volledig aan de AVG.

 • Schaalbaar

  Elke organisatie groeit, in de hoeveelheid data en/of medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat de Cloud oplossingen van ICT Roermond meegroeien.

 • 3TB opslag

  Elke gebruiker krijgt minimaal 3TB opslag tot zijn of haar beschikking. Zo zit u nooit verlegen om opslagruimte. Versiebeheer en de 180 dagen retentie van de prullenbak zorgt ervoor dat u uw data optimaal kunt beheren.

 • Offline verder werken

  Houd bestanden offline voor lokale toegang. Zo kunt u verder werken als u geen internetverbinding heeft, ideaal voor op reis.

 • Samenwerken

  Online samenwerken is de kracht van Dropbox Business. Eenvoudig samenwerken aan een project, het maken van takenlijsten, mensen toevoegen aan projecten en het distribueren van uw bestanden.

HOE WIJ UW IT AANPAKKEN

CLOUD OPLOSSINGEN

Welke cloud oplossing past bij uw bedrijf? ICT Roermond adviseert u graag.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

MAAK KENNIS MET
DROPBOX BUSINESS

Dropbox Business is de ultime tool om samen te werken met uw collega’s en andere bedrijven. Met Microsoft Office 365 en Google Docs intergratie wordt online werken makkelijker dan ooit tevoren.

CREËER PROJECTMAPPEN
WERK SAMEN, OVERAL TER WERELD
@ TAG MEDEWERKERS
GEEF FEEDBACK
 
Dropbox Business
onze zekerheden

VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER

 • Vast aanspreekpunt

  Een vast aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken. Ook als de diensten niet bij ICT Roermond zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT behoefte.

 • Vakjargon?

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers, maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpelijke taal, wel zo makkelijk!

 • IT dat werkt!

  Het klinkt zo logisch maar we zien het zo vaak anders. Hoe eenvoudiger de oplossing, des te functioneler.

 • Totaaloplossing

  ICT Roermond is een totaaloplossing voor ZZP’ers en kleinbedrijven. Een totaaloplossing in IT support, Cloud oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerkingsverband is niets belangrijker dan duidelijkheid. In de afspraken, de werkzaamheden, maar ook in de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van ICT Roermond.
Ontdek wat wij voor u kunnen doen