WIJ NEMEN AL UW IT ZORGEN WEG

Werkplekbeheer is interessant voor bedrijven die het server- en/of netwerkbeheer hebben uitbesteed of gecentraliseerd. Echter blijft er vaak een behoefte voor het beheer van de werkstations en randapparatuur. Persoonlijk contact en een vaste contactpersoon die u direct te woord staat bij problemen. Dat is wat ICT Roermond voor u kan betekenen.

ICT Roermond kan buiten het werkplekbeheer ook bemiddelen tussen u en de leverancier van andere hardware of software. U ervaart problemen met het netwerk en u heeft een aparte netwerkbeheerder? Dan nemen wij contact op voor u. Heeft u geen eigen netwerkbeheerder? Dan lost ICT Roermond het probleem vaak gewoon zelf op. Technische problemen met bedrijfsspecifieke software? Dan kan ICT Roermond voor u contact opnemen. Zo wordt u niet overvallen met allerlei technische termen en kunt u zich focussen op wat belangrijk is, uw werk.

Zoals u merkt biedt ICT Roermond meer dan alleen werkplekondersteuning. ICT Roermond probeert zijn klanten te ontzorgen en alle leveranciers en diensten samen te trekken tot een geheel. Elk bedrijf heeft zijn specialisme en het is fantastisch als u van ieder zijn beste kwaliteiten gebruik kunt maken.

 • Een vast contactpersoon

  Een vast persoon waar u terecht kunt met al uw IT vraagstukken en problemen. Persoonlijk contact met iemand die kennis heeft van uw bedrijf en uw IT .

 • Bemiddelen

  U heeft problemen met soft- en/of hardware die u heeft afgenomen bij derden? Dan kan ICT Roermond voor u contact opnemen met de helpdesk.

 • Verhoog de productiviteit

  Minder storingen en sneller werken zorgen ervoor dat de productiviteit stijgt. Met een IT professional van ICT Roermond zorgen we ervoor dat uw productiviteit stijgt.

 • Proactief of Adhoc?

  IT kan met verschillende aanpakken een prachtige resultaat leveren. ICT Roermond zorgt ervoor dat u dat resultaat krijgt.

 • Schaalbaar

  IT oplossingen van ICT Roermond zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

 • Samenwerken

  U heeft gecentraliseerd beheer voor uw server en/of netwerk? Dan werkt ICT Roermond graag samen met die partij om u van goede ondersteuning te voorzien.

Uw IT verdient een professional van ICT Roermond. Plan een gesprek

IT oplossingen

DE DIENSTEN VAN ICT ROERMOND

 • Netwerk

  Een stabiel werkstation is niets zonder een stabiel netwerk. ICT Roermond zorgt ervoor dat uw netwerk, bekabeld of draadloos, stabiel is.

 • Snelle responstijden

  Direct contact met uw eigen IT-er die kennis heeft van uw bedrijf en IT omgeving. Bij kritieke situaties zijn wij binnen 1 werkdag op locatie.

 • Advies

  U wilt iets realiseren? ICT Roermond adviseert u welke apparatuur, software of configuratie u kunt gebruiken om uw doel te bereiken.

 • Data & Back-up

  Er is niets zo waardevol als data. Voorkom verlies van data door degelijke back-ups te maken. ICT Roermond adviseert u graag over de beste methode voor u.

 • Schaalbaar

  Alle diensten en producten zijn schaalbaar bij ICT Roermond. Groeit of krimpt uw bedrijf? Dan doen onze diensten dat ook. Ook ideaal bij seizoenswerk.

 • Veiligheid

  Gevaar schuilt in een klein hoekje. U heeft een verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de data voor u en uw klanten. Met goede beveiliging en degelijk advies van ICT Roermond komt u ver.

HOE WIJ UW IT AANPAKKEN

PRO ACTIEF OF ADHOC

Uw IT verdient een professionele aanpak. De vraag is alleen welke aanpak. ICT Roermond is beschikbaar op afroep en proactief.

ADHOC BEHEER

IT op afroep

Een systeembeheer standby op afroep. Geen contract en een aantrekkelijk uurtarief.

PROACTIEF

24/7 montoring

Wij monitoren uw systeem 24/7 en u kunt zorgeloos werken. Ontdek wat proactief beheer voor uw bedrijf kan betekenen.

Maak een einde aan IT frustraties en zorgen. Neem contact op

ICT Roermond maakt uw IT

VEILIGER STABIELER EFFECTIEVER BETAALBAAR

Schaalbare oplossingen voor bedrijven.
onze zekerheden

VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE IS BETER

 • Vast aanspreekpunt

  Een vast aanspreekpunt voor al uw IT vraagstukken. Ook als ze niet bij ICT Roermond zijn afgenomen.

 • Ervaring

  Al meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun IT behoefte.

 • Vakjargon?

  Dat is leuk voor onze mede-it’ers, maar naar onze klanten toe praten wij in begrijpelijke taal, wel zo makkelijk!

 • IT dat werkt!

  Het klinkt zo logisch maar we zien het zo vaak anders. Hoe eenvoudiger de oplossing, des te functioneler.

 • Totaaloplossing

  ICT Roermond is een totaaloplossing voor ZZP’ers en kleinbedrijven. Een totaaloplossing in IT support, Cloud oplossingen en web diensten.

 • Transparantie

  Bij een samenwerkingsverband is niets belangrijker dan duidelijkheid. In de afspraken, de werkzaamheden, maar ook in de kosten.

Laat uw IT over aan de professionals van ICT Roermond.
Ontdek wat wij voor u kunnen doen

KOM IN CONTACT

VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Vul het contactformulier in en kom erachter hoe ICT Roermond uw IT omgeving kan optimaliseren.

 • Al het goeds begint met koffie

  Eerst willen we uw bedrijf leren kennen. Wat u doet, welke apparatuur en software u heeft en wat u uit uw IT omgeving wilt halen.

 • Aan de slag

  Als onze bedrijven samen een klik hebben en u kiest voor ICT Roermond, dan gaan wij aan de slag met het optimaliseren van uw IT.

 • Een nieuwe IT ervaring

  Uw productiviteit wordt hoger en zorgen over de IT gaan weg. Dat is fijn werken!

Deze website is beschermd met Google Recaptcha. Google's privacyverklaring en voorwaarden zijn van toepassing.