Blog

covid-19
Nieuws

Werkwijze corona maatregelen

Helaas was het voor het kabinet noodzakelijk om de maatregelen met betrekking tot het Covid-19 virus aan te scherpen. Dit vloeit ook door in de werkzaamheden die ICT Roermond uitvoert. Als het klantbezoek plaats vindt in een publieke binnenruimte zoals een winkel dan zullen medewerkers van, of in opdracht van, ICT Roermond een mondkapje dragen. Ditzelfde geld als tijdens de werkzaamheden de 1,5 meter afstand niet kan worden gewaarborgd. Voor en na een klantbezoek zullen de medewerkers van ICT Roermond de handen desinfecteren. Tot slot  hebben de medewerkers van ICT Roermond de corona app op de telefoon geïnstalleerd staan. Mochten wij met iemand die corona heeft in contact zijn gekomen, dan kunnen wij de nodige maatregelen treffen. Zo zullen wij, als wij met iemand in contact zijn gekomen die corona heeft, alle klanten waar wij in die afgelopen 14 dagen een klantbezoek hebben gehad informeren.

Wilt u liever dat werkzaamheden op afstand uitgevoerd worden in plaats van een klantbezoek? Vaak zal ICT Roermond dit zelf voorstellen maar wilt u weten of dit bij uw werkzaamheden ook mogelijk zijn, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Deze maatregelen zijn ervoor om onze maar ook uw veiligheid te waarborgen. Heeft u vragen over deze maatregelen of hoe deze bij u toegepast worden? Neem dan gerust contact op.