Blog

windows-365
Diensten Nieuws

Nieuw bij Reinders IT & Hosting: Windows 365

Windows 365 is een online werkplek waarop u in kunt loggen vanaf elk apparaat zolang het maar internet heeft. U kunt de werkplek via de webbrowser of via extern bureaublad bereiken. Op deze externe werkplek wordt al uw software installeert zodat het niet anders voelt dan wanneer u op uw eigen laptop of desktop werkt.

In combinatie met het juiste Microsoft 365 abonnement heeft u de voordelen van een online werkplek met de mogelijkheid om onderweg eenvoudig toegang tot uw bestanden te hebben via smartphone of tablet. Met Windows 365 bent u niet meer gebonden aan een locatie om uw werk te verrichten.

Waarom niet op een laptop werken? Daarmee kunt u immers ook overal werken en is internet niet eens nodig. Veel handiger toch? Nou nee. Tegenwoordig is er niets waardevoller dan data. Ook de data die u op uw laptop of desktop heeft staan. Daarom zijn er wetten ontstaan die mensen beschermen tegen het verlies van deze data, zoals de AVG. Als u uw laptop kwijt raakt of de laptop wordt gestolen dan bent u ook de persoonsgegevens van uw klanten kwijt. Door gebruik te maken van een werkplek in de Cloud is uw laptop niets anders dan de toegang tot uw online werkplek. Er staat op het fysieke apparaat geen data meer opgeslagen. Reinders IT & Hosting biedt al jaren een werkplek in de Cloud aan. Deze oplossing is ontzettend interessant voor ZZP’ers die hun data veilig willen opslaan inclusief de back-up ervan. Daarnaast zijn de eenmalige kosten vrijwel niet bestaand en gaan de algehele onderhoudskosten voor uw ICT omgeving omlaag. U heeft geen server of VPN meer nodig en hardware gaat langer mee omdat alle denkkracht in de Cloud wordt uitgevoerd.